Sosuri pentru spaghete

Reteta Pesto rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
Popescu_22803 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie rosiile in felii. Se pun intr-un bol mare impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se pa

ingrediente

   4-5 rosii
   migdale pisate
   parmezan
   2 cescute funze de busuioc proaspat
   ulei de masline
   2-3 catei de usturoi
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie rosiile in felii. Se pun intr-un bol mare impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se paseaza totul cu mixerul, iar pe parcurs se mai adauga ulei de masline. Sosul nu trebuie sa fie prea lichid. Se adauga pastele (spaghete, capellini, tagliatelle...) in bol, se amesteca.
Cu parmezan
Incearca si Sos vinegreta cu sunca si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru spaghete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.