Taiati ceapa in jumatate, apoi in felii. Tocati marunt usturoiul si bacon-ul in fasii subtiri. Indepartati coditele rosiilor si puneti-le in apa clocotita. Scoateti-le si clatiti-le in apa foarte rece. Decojiti-le, taiati-le in patru, scoateti semintele si apoi taiati-le fasii.
Lasati ceapa, usturoiul si sunca sa se prajeasca in uleiul de masline pana se rumenesc, dupa care adaugati rosiile din conserva. Fierbeti inabusit la foc mic timp de 15 minute, apoi adaugati si feliile de rosii si condimentati cu sare.
Fierbeti pastele dupa indicatiile de pe pachet. Strecurati-le dar pastrati o parte din apa.
Amestecati pastele cu sosul de ceapa, adaugati cateva linguri din apa in care au fiert, si finalizati adaugand patrunjelul tocat.
Serviti pastele cu sos amatriciana pe un platou si presarati deasupra ouale maruntite amestecate cu parmezanul.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe