Sosuri pentru spaghete

Reteta Sos de branza pentru paste fainoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper si patrunjel tocat, iar la urma 200 g branza topita.

ingrediente

   2 cepe
   3 linguri de ulei
   4 rosii
   sare
   piper
   patrunjel tocat
   200 g branza topita.

mod de preparare

Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe tocate se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii decojite si tocate, sare, piper si patrunjel tocat, iar la urma 200 g branza topita. Turnam sosul peste pastele fierte, iar la sfarsit, decoram cu usturoi verde tocat marunt.


Sosul de branza pentru paste fainoase se poate servi cu orice fel de paste.

Incearca si Sos bechamel, besciamella, sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de branza pentru paste fainoase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru spaghete

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.