Sosuri pentru spaghete

Reteta Sos de carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sosul de carne tocata este o garnitura excelenta in special pentru spaghete, dar poate fi folosit si la un soufle de cartofi, de exemplu.

ingrediente

   4 linguri ulei (de preferat de masline)
   2 catei de usturoi taiati marunt
   250 g carne tocata mixta
   1 ceapa taiata in cuburi
   1 morcov taiat in cuburi
   1 ceapa (sau praz) taiata in rondele
   1 lingura verdeturi taiate marunt
   2 linguri pasta de tomate
   1 cutie de conserva de rosii decojite
   sare
   piper macinat proaspat
   1 praf de zahar
   1 lingurita busuioc
   1 lingurita oregano
   1 lingurita amidon (sau faina)

mod de preparare

Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul, se prajesc bine usturoiul si carnea tocata. Se adauga legumele si se prajesc impreuna cu usturoiul si cu carnea. Se toarna pasta de tomate si rosiile in compozitie. Se fierbe 15-20 de minute.
2.Se adauga condimentele, se amesteca amidonul (sau faina) cu putina apa si se adauga la sos. Se lasa sa se ingroase.


Sosul de carne tocata se serveste impreuna cu spaghete sau cartofi.

Incearca si Sos bechamel, besciamella, sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru spaghete

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.