Sosuri reci

Reteta Sos de unt Maitre D’Hotel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si sucul de lamaie.

ingrediente

Pentru 500 g:
   unt - 475 g
   lamaie - 75 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   piper alb macinat si sare dupa gust

mod de preparare

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si sucul de lamaie, pana se obtine o compozitie omogena.




Sosul de unt Maitre D’Hotel se serveste rece, ca element de gust si decor la preparatele din carne de vita, pui si peste.


Incearca si Sos de mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de unt Maitre D’Hotel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.