Sosuri reci

Reteta Sos peri peri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se amesteca ingredientele dupa ce ati maruntit bine ardeii si depozitati-le intr-o sticla sau borcan de culoare inchisa.
Se pastreaza la intuneric 2 l

ingrediente

   1 cana ulei de masline
   1 cana whiskey
   1 cana ardei iuti uscati si sfaramati
   sare
   piper

mod de preparare

Se amesteca ingredientele dupa ce ati maruntit bine ardeii si depozitati-le intr-o sticla sau borcan de culoare inchisa.

Se pastreaza la intuneric 2 luni, apoi puteti se poate folosi alaturi de carnuri grase.
Incearca si Sos Satay
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos peri peri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.