Pentru ulei de ceapa verde se taie partea cu "mustata" si varfurile.
Se taie ceapa verde in bucati de 5-10 cm.
Se pune uleiul intr-o craticioara si se infierbanta.
Cand e fierbinte se adauga bucatile de ceapa verde si se tin in ulei,pe foc,cam 2 minute.
Se ia craticioara deoparte si se lasa sa se raceasca.
Cand s-a racit se streacoara si se pune uleiul in sticla.
Se pastraza la frigider.
Uleiul de ceapa verde se serveste la stir fry, la mancaruri cu orez, la orice vrem sa dam aroma. Se pune la sfarsit, chiar inainte de a servi pentru a pastra savoarea.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe