Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Intr-un castron se amesteca smantana cu mustarul si cu putina sare. Acest sos gata preparat, rapid si usor de

detalii rețetă—

Sos pentru legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara maioneza din trei oua si o jumatate de pahar ulei, adaugand cate putin ulei. Se amesteca apoi cu

detalii rețetă—

Sos dijonez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat tare galbenusurile cu bucatele de unt, sare, piper si zeama de lamaie. Se adauga apoi mustarul si se bat din

detalii rețetă—

Sos moldovenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca uleiul cu otet, sare, piper si se freaca bine. Se lasa la rece. Se toaca foarte marunt toate

detalii rețetă—

Maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ca sa reuseasca o maioneza buna, nu se foloseste ulei rece si nici oua scoase din frigider. Se preseaza bine

detalii rețetă—

Sos de mustar cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul. Se adauga cateii de usturoi tocati marunt si se freaca

detalii rețetă—

Mujdei de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se curata usturoiul si se sfarama cu putina sare in piulita de lemn pina se face ca o alifie. Se pune in

detalii rețetă—

Sos de usturoi Aioli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau si mai bine intr-una de piatra. Se adauga boiaua de ardei, sare si un

detalii rețetă—

Sos maioneza cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura

detalii rețetă—

Sos maioneza cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu otetul, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de

detalii rețetă—

Sos de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu

detalii rețetă—

Sos de sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie. Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura.

detalii rețetă—