Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos pentru carne la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tocam marunt patrunjelul, apoi adaugatm in blender celelalte ingrediente si le maruntim. Trebuie sa obtineti

detalii rețetă—

Sos de smantana si lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de smantana si lapte faina se cerne, se dizolva in 125 ml lapte rece si se adauga in untul topit. Se

detalii rețetă—

Sos de hrean cu supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml

detalii rețetă—

Sos de unt Maitre D’Hotel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si

detalii rețetă—

Sos brun gelatinos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt,

detalii rețetă—

Sos dijonez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat tare galbenusurile cu bucatele de unt, sare, piper si zeama de lamaie. Se adauga apoi mustarul si se bat din

detalii rețetă—

Sos moldovenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca uleiul cu otet, sare, piper si se freaca bine. Se lasa la rece. Se toaca foarte marunt toate

detalii rețetă—

Sos de mustar cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul. Se adauga cateii de usturoi tocati marunt si se freaca

detalii rețetă—

Sos maioneza cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de

detalii rețetă—

Sos de sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce

detalii rețetă—

Sos maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamiie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce

detalii rețetă—

Sos maioneza cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce

detalii rețetă—

Sos peri peri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca ingredientele dupa ce ati maruntit bine ardeii si depozitati-le intr-o sticla sau borcan de culoare

detalii rețetă—