Sosuri rosii

Sos de rosii cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa aceea se adauga bulion de rosii, se ame

ingrediente

   1/2 pahar bulion de rosii
   1/2 lingura faina
   1/2 buc. morcov si 1/2 buc. radacina patrunjel
   1/2 buc. ceapa
   o lingura unt

mod de preparare

Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa aceea se adauga bulion de rosii, se amesteca, se subtiaza cu apa sau cu supa de carne si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Cind sosul este fiert se da prin sita, se sareaza dupa gust, se adauga o bucatica de unt proaspat si se freaca.
Este potrivit pentru chiftele de cartofi, legume umplute si alte mincaruri
Incearca si Ketchup iute la borcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite