Mai intai si mai intai se taie rosiile grob, se pune sare si cam 2 linguri de ulei ( de ce? In primul rand ca asa devin mai gustoase, si in al doilea
Mai intai si mai intai se taie rosiile grob, se pune sare si cam 2 linguri de ulei ( de ce? In primul rand ca asa devin mai gustoase, si in al doilea rand, cica asa le putem asimila mai bine vitaminele).
Apoi punem pe fundul unei oale ulei, punem ceapa tocata si usturoiul maruntit.
Taiem ardeii bucati si ii adaugam in oala (la inceput ei in curatam de seminte, dar mai nou cica sa nu-i mai curat, ca asa-s mai iuti, operatine care trebuie facuta cu manusi).
Se caleste totul cateva minute, apoi se adauga rosiile.
Eu am pus apoi si ceva apa, ca rosiile erau dinalea uriase si carnoase.
Se fierbe bine, apoi se piureiaza.
Se fierbe din nou si apoi se pune in borcane.
Reteta Sos iute de rosii si ardei iuti a fost propusa de simonaro29
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii