Sosuri rosii

Reteta Sos pentru friptura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
Mitrita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie
bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin
separa

ingrediente

   5 kilograme - Rosii
   1
   5 kilograme - Ardei grasi rosii
   1
   5 kilograme - Ardei kapia
   1
   5 kilograme - Gogosari
   4-5 bucati - Ceapa
   Usturoi dupa gust
   putina apa

mod de preparare

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie


bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin


separator. Ceapa se taie marunt si se undeste in 250 ml. ulei. Se adauga


pasta de zarzavat, sucul de rosii, 250 gr. zahar, 250 ml. otet, sare, piper,


foi de dafin. Se pune la fiert pina se ingroasa.
Se toarna in sticle sau in borcane si se sterilizeaza.
Incearca si Sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru friptura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.