Sosuri rosii

Reteta Sos picant - ketchup

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
Mitrita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Mustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc.
Totul se fierbe 15 minute si se pune fierbinte in sticle.

ingrediente

   2 litri - Suc de rosii
   2 linguri - Mustar
   150 grame - Zahar
   80 mililitri - Otet
   1 lingurita rasa - Piper
   2 aspirine simple (netamponate) pisate
   1 lingurita rasa - Nucusoara
   1 lingurita rasa - Enibahar
   1/2 lingurita - Sare
   1 lingura cu virf - Boia dulce
   (1/2 lingurita boia iute-dupa gust)

mod de preparare

Mustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc.


Totul se fierbe 15 minute si se pune fierbinte in sticle.
Incearca si Ketchup de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant - ketchup" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.