Borsuri

Reteta Bors cu ciuperci si verdeturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le l

ingrediente

   500g ciuperci albe de cultura
   1 leg. leustean
   1 leg. patrunjel
   1 lingura Bors Magic
   3 leg
   ceapa verde
   3 morcovi
   2 radacini pastarnac
   5 leg.loboda
   3 leg. stevie
   5 leg. untisor
   50 g orez
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le la foc potrivit 10 minute.


Puneti-le apoi la fiert in 3l apa.


Lasati sa fiarba la foc mic 20 de minute, apoi adaugati


verdeturile si ciupercile, curatate, spalate si tocate mai mare.


Acoperiti oala cu un capac si lasati sa mai fiarba 20 de


minute.


La final, adaugati o lingura de Bors Magic (aprox. 7g),


leusteanul si patrunjelul, tocate marunt, si potriviti de sare si piper.
Incearca si Bors de primavara
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu ciuperci si verdeturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.