Borsuri

Bors cu perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de bors cu perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, orez, carne, branza de burduf, ou.

ingrediente

   1 cartof mare
   2 morcovi
   2 cepe mari
   1 radacina de patrunjel
   o ceasca de orez
   300g carne tocata de vita
   100g branza de burduf
   1 ou
   sare
   piper negru macinat
   marar verde
   leustean uscat
   patrunjel verde

mod de preparare

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in 2l jumatate de apa. Lasa o parte din ceapa pentru perisoare. Pentru a face perisoarele, amesteca branza de burduf cu carnea, oul, ceapa oparita, marar tocat, sare si piper.




Formeaza perisoare. Dupa ce au fiert legumele, pune perisoarele si lasa-le sa fiarba pana se ridica la suprafata, dupa care se adauga orezul. Se mai lasa sa fiarbaa 15 minute, se adauga leustean uscat. Dupa cateva clocote se acopera si se lasa putin sa stea.


Cand se serveste se adauga verdeata tocata.




Alte retete de bors:




Bors de fasole neagra




Bors de peste




Bors de legume

Incearca si Bors din cap de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
bors retete de bors
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite