Borsuri

Reteta Bors cu perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Borsul de perisoare este o mancare satioasa si gustoasa, preferata de toti mici si mari.

ingrediente

   un os de vită
   2 litri de apă
   1 litru de borş din tărîţe de grâu
   o ceapă
   1 morcov
   1 pătrunjel
   1/2 ţelină
   1/2 kg de carne macră de vită (ulterior va trebui tocata)
   2 linguri de orez
   1 ou + 1 glabenus
   sare
   piper
   2 roşii
   pătrunjel verde
   smântână

mod de preparare

Alegeti un os de rasol cu maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Periodic indepartati spuma.




Curatati legumele, spalati-le foarte bine, tocati-le, si dupa o ora de fierbere a osului adaugati legumele tocate. Dati carnea macra prin masina de tocat, adaugati orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sare si patrunjel verde. Omogenizati bine compozitia si faceti perisoare mici, pe care le fierbeti in supa din care osul a fost scos.




Acriti cu borsul fiert separat, dregeti cu smântâna, in care ati pus un galbenus crud, puneti verdeturi si acoperiti vasul.


Puteti servi cu verdeata proaspata, pusa deasupra si-sau ardei iute.

Incearca si Bors de zarzavat cu peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
perisoare mancare
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.