Borsuri

Bors cu perisoare de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Mady postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se spala, se curata, se taie capul si se da deoparte. Carnea se curata de pe oase. Capul se pune la fiert in 2l de apa cu sare pt. 35 de min.,

ingrediente

   1 kg peste(crap)
   2 cepe
   2 morcovi
   2 ardei grasi (pot fi si congelati)
   2 linguri de orez
   1 felie de franzela
   1 ou
   1 lingura pasta de tomate
   ulei
   sare
   piper
   patrunjel
   1-2 l de bors (dupa gust)

mod de preparare

Pestele se spala, se curata, se taie capul si se da deoparte. Carnea se curata de pe oase. Capul se pune la fiert in 2l de apa cu sare pt. 35 de min., apoi se strecoara supa. Zeama de peste se pune din nou la fiert cu ceapa tocata marunt, ardeii si morcovii dati pe razatoare. Se fierbe totul cam 15 min. Carnea de peste se toaca la masina, se amesteca cu orezul, felia de franzela inmuiata in apa si stoarsa, sare, piper,ou. Se fac perisoare cu mina umeda si se pun deoparte. In supa care fierbe se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La sfirsit se pun doua linguri de ulei si verdeata.
Se adauga in farfurie o lingura de smintina.
Incearca si Bors taranesc cu praz
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite