Borsuri

Reteta Bors cu perisoare si orez

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru bors cu perisoare si orez alegeti un os de rasol cu sita si maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Curatati legumele, spalati-le foarte bine.

ingrediente

   un os de vita
   2 litri de apa
   1 litru de bors
   o ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1/2 telina
   1/2 kg de carne macra
   2 linguri de orez
   1 ou
   sare
   piper
   2 rosii
   patrunjel verde
   smantana

mod de preparare

Pentru bors cu perisoare si orez alegeti un os de rasol cu sita si maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Curatati legumele, spalati-le foarte bine, tocati-le, si dupa o ora de fierbere a osului adaugati legumele tocate. Dati carnea prin masina de tocat, adaugati orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sare si patrunjel verde. Omogenizati bine compozitia si faceti perisoare mici, pe care le fierbeti in supa din care osul a fost scos. Acriti cu borsul fiert separat, dregeti cu smantana, in care ati pus un galbenus crud, puneti verdeturi si acoperiti vasul.





Incearca si Bors de zarzavat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare si orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite