Borsuri

Bors cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In bors se pune ceapa, patrunjelul si piperul si se lasa sa fiarba. Se spala si se curata bine pestele, se taie apoi in bucatele si se pune la fiert i

ingrediente

   1-2 pesti (crap
   morun)
   1 litru bors
   1 ceapa
   patrunjel
   piper
   leustean

mod de preparare

In bors se pune ceapa, patrunjelul si piperul si se lasa sa fiarba. Se spala si se curata bine pestele, se taie apoi in bucatele si se pune la fiert in borsul fierbinte unde se lasa numai un sfert de ora la fiert descoperit. Mai gustos iese daca se fierbe zarzavatul de supa cu putina apa; cind e patruns, se toarna borsul care a fiert separat cu o ceapa intreaga. Se pune pestele cind ciorba clocoteste si se lasa sa se patrunda bine. La sfirsit se adauga patrunjelul si leusteanul verde tocat
Se poate servi cu hrean ras
Incearca si Bors de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite