Borsuri

Reteta Bors de afumatura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
nicol_anton postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga zarzavatul pentru ciorba si se pun la fiert.

ingrediente

   600 gr. costita afumata (scarita)
   3-4 cartofi
   3 cepe mici
   700 ml smantana
   2-3 linguri zarzavat pentru ciorbe
   1 legatura patrunjel verde
   fidea
   sare de lamaie

mod de preparare

Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga zarzavatul pentru ciorba si se pun la fiert. Dupa ce a fiert cartoful se adauga fideaua, sare dupa gust si sarea de lamaie si se mai lasa un clocot apoi se adauga smantana si la sfarsit patrunjelul tocat marunt.


Borsul de afumatura se serveste fierbinte cu mamaliguta sau paine.

Incearca si Bors de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de afumatura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.