Borsuri

Reteta Bors de cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata cartofii de coaja, se spala in apa rece, apoi se taie cubulete mici. Se mai spala in cateva ape reci, dupa care se pun sa fiarba cu un litru

ingrediente

   1 kg de cartofi
   6 fire de ceapa verde
   6 fire de usturoi verde
   1 ceasca de orez
   sare
   1 l de bors
   leustean tocat fin
   1 ou
   cimbru
   1 ceasca de smantana

mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala in apa rece, apoi se taie cubulete mici. Se mai spala in cateva ape reci, dupa care se pun sa fiarba cu un litru de apa calda. Se adauga orezul ales si spalat o data cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se acreste totul cu bors fiert si spumuit, se sareaza, se adauga leusteanul si se lasa sa mai fiarba cinci minute.


Borsul se drege cu ou batut cu smantana. Dupa gust, se poate parfuma cu o crenguta de cimbru pusa in supa o data cu borsul.
Alte retete ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Supa de pui cu taitei


Supa mazare
Incearca si Bors de afumatura
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.