Borsuri

Bors de fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege, se spala si se moaie fasolea de cu seara in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa si se pune din nou la

ingrediente

   3 litri apa
   250 gr. fasole boabe
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1/2 lingurita faina
   2 linguri ulei
   bors(dupa gust)
   patrunjel si marar verde
   sare

mod de preparare

Se alege, se spala si se moaie fasolea de cu seara in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa si se pune din nou la fiert cu apa calduta. Se repeta aceasta operatie de trei ori. In ultima apa se adauga in afara de fasole, ceapa, morcovul, patrunjelul si sare. Se acopera oala si se lasa sa fiarba pina cind se moaie fasolea. Se scoate zarzavatul si se adauga un rintas facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si verdeata tocata. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Incearca si Bors de fasole uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole boabe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite