Borsuri

Bors de iepure vinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
deedee postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun

ingrediente

   Coastele
   sira spinarii si tot ce nu se foloseste la friptura
   2 buc. morcovi
   1 buc. ceapa mare
   o lingura de bulion de rosii
   citeva frunze de tarhon
   100 gr. slaninuta afumata taiata feliute
   multa verdeata
   1/2 litru bors de putina acru

mod de preparare

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare in 2 l apa. Dupa fierbere (se incearca carnea cu furculita), se strecoara si se pune intr-o oala de 4 litri supa rezultata impreuna cu carnea fiarta.
Se completeaza cu apa astfel incat sa ramana loc si pentru borsul de putina, bulion (poate fi suc de rosii) pentru culoare, taitei de casa si se da in cateva clocote impreuna cu slaninuta taiata felii foarte subtiri. Cand e aproape gata se adauga si borsul de putina (dat in clocot separat), tarhonul si verdeata.

Serviti fierbinte si cu ardei iuti, sau dreasa cu smantana
Incearca si Ciorba de peste (crap)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de iepure vinat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite