Borsuri

Reteta Bors de maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun maruntaiele, aripile si gitul sa fiarba cu zarzavatul taiat marunt si sare. Separat se fierbe orezul si se adauga cind carnea este fiarta, o da

ingrediente

   1/2 kg cartofi
   2-3 morcovi
   1 patrunjel
   1 telina
   1 ceapa
   1 cescuta de orez
   1/2 litru bors
   1 ou
   maruntaie
   aripi si git de pasare
   patrunjel verde
   sare

mod de preparare

Se pun maruntaiele, aripile si gitul sa fiarba cu zarzavatul taiat marunt si sare. Separat se fierbe orezul si se adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna la inceput, cu incetul, citeva linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se serveste.
Incearca si Bors de pui cu fasole verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de maruntaie de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.