Borsuri

Reteta Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt, orezul spalat, morcovul si p

ingrediente

   1 kg carne de miel
   1 morcov
   1 patrunjel
   750 mI bors
   sare
   verdeata
   ceapa verde
   2 linguri orez
   2 I apa

mod de preparare

Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt, orezul spalat, morcovul si patrunjelul curatate, spalate si tocate marunt. Se lasa din nou la fiert. Separat se fierbe borsul dupa care se adauga dupa gust in vasul cu carnea si legumele. Se drege totul cu smantana dreasa cu un ou. Se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda.



Alte retete:



Ciorba de pui a la grec

Supa de curcan

Ciorba radauteana
Incearca si Bors de fasole boabe
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.