Borsuri

Reteta Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe toata carnea in apa cu un praf de sare.Cand incepe sa faca spume,se curata cu lingura cu gauri pana nu mai face spuma si incepe sa fiarba,se

ingrediente

   Capul si piciorele din fata
   coastele
   1 morcov.1patrunjel
   3/4l bors
   sare
   verdeata
   ceapa verde
   2ling orez
   2l apa

mod de preparare

Se fierbe toata carnea in apa cu un praf de sare.Cand incepe sa faca spume,se curata cu lingura cu gauri pana nu mai face spuma si incepe sa fiarba,se adauga ceapa tocata cu codite cu tot,orezul,morcovul si patrunjelul date pe razatoarea mare si se lasa sa fiarba.Borsul se fierbe un clocot separat si se adauga in oala cu carnea fiarta dupa gust.se drege borsul.
cu smantana amestecata cu un galbenus.
Incearca si Ciorba de perisoare de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite