Borsuri

Reteta Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o oala se pun 3 lg ulei. Curatam zarzavatul, il taiem cuburi iar ceapa solzisori.
Se pun toate in oala si se lasa la calit timp de 5 min.
Adaugam

ingrediente

   1 kg coaste de miel
   2 morcovi
   1 patrunjel
   1 telina mica
   1 ceapa
   500 ml bors fiert separat
   3 lg orez
   200 ml smantana
   2 galbenusuri
   3 linguri ulei
   sare
   tarhon
   leustean

mod de preparare

Intr-o oala se pun 3 lg ulei. Curatam zarzavatul, il taiem cuburi iar ceapa solzisori.


Se pun toate in oala si se lasa la calit timp de 5 min.


Adaugam carnea si 1 lingurita de sare si mai calim in continuare. Adaugam 2 litri de apa si fierbem borsul cam 1 ora la foc mic, acoperit.


Punem orezul spalat si apoi turnam borsul clocotit cu ligurita de leustean.


Se iau 2 galbenusuri si se amesteca energic, punem smantana si 2-3 lg de apa rece. Amestecam si punem cate 1 polonic de bors peste smantana, rasturnam in oala si presaram tarhon tinut la otet.
Incearca si Ciorba de perisoare de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.