Borsuri

Reteta Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o oala se pun 3 lg ulei. Curatam zarzavatul, il taiem cuburi iar ceapa solzisori.
Se pun toate in oala si se lasa la calit timp de 5 min.
Adaugam

ingrediente

   1 kg coaste de miel
   2 morcovi
   1 patrunjel
   1 telina mica
   1 ceapa
   500 ml bors fiert separat
   3 lg orez
   200 ml smantana
   2 galbenusuri
   3 linguri ulei
   sare
   tarhon
   leustean

mod de preparare

Intr-o oala se pun 3 lg ulei. Curatam zarzavatul, il taiem cuburi iar ceapa solzisori.


Se pun toate in oala si se lasa la calit timp de 5 min.


Adaugam carnea si 1 lingurita de sare si mai calim in continuare. Adaugam 2 litri de apa si fierbem borsul cam 1 ora la foc mic, acoperit.


Punem orezul spalat si apoi turnam borsul clocotit cu ligurita de leustean.


Se iau 2 galbenusuri si se amesteca energic, punem smantana si 2-3 lg de apa rece. Amestecam si punem cate 1 polonic de bors peste smantana, rasturnam in oala si presaram tarhon tinut la otet.
Incearca si Bors moldovenesc cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite