Borsuri

Reteta Bors de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ss pune carnea tocata intr-o farfurie adinca, se amesteca cu felia de piine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud, verdeata tocata, un cartof dat

ingrediente

   1/3 kg carne tocata
   1 ceapa
   1 cartof
   sare
   piper macinat
   1 ceasca de orez
   2 rosii decojite
   1 l bors
   leustean
   1 pahar de smintina
   1 ou crud
   piine
   verdeata

mod de preparare

Ss pune carnea tocata intr-o farfurie adinca, se amesteca cu felia de piine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud, verdeata tocata, un cartof dat prin masina de tocat impreuna cu ceapa, si jumatate din cantitatea de orez.


Amestecul se sareaza si se omogenizeaza, se fac perisoare cu mina umeda si se pun sa fiarba intr-un litru de supa de carne.


Cind orezul din perisoare s-a inmuiat, se adauga restul de orez bine ales si spalat in apa rece, rosiile taiate felii subtiri si sare dupa gust.


Se lasa sa mai fiarba douazeci de minute. Se adauga borsul fiert si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat si se ia oala de pe foc.


Borsul se drege cu smintina si se serveste foarte cald.
Pofta buna!





Alte retete culinare


recomandate:


Ciorba de varza cu rosii


Ciorba de peste


Ciorba de perisoare a la grec
Incearca si Bors de hribi cu varza acra si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.