Borsuri

Bors de perisoare cu legume si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre
timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca
cu oul, orezul, sarea,

ingrediente

   1/2 kg carne de
   vaca
   1 ou
   2 cepe
   patrunjel verde
   sare
   piper
   1/2
   l l bors
   1 morcov
   1 radacina patrunjel
   1 telina
   mica
   1 lingura orez
   2 linguri smintina
   1 galbenus

mod de preparare

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre
timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca
cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac
perisoare cu mina uda si se pun la fiert in oala cu
zarzavat. Dupa ½ ora se adauga borsul clocotit si
verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu
smintina si un galbenus.
Incearca si Bors de sfecla(moldovenesc)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare cu legume si smintina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite