Borsuri

Bors de perisoare cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul de la carne, lasind sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separa

ingrediente

   3 l apa
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   1 os de la carne
   1 litru bors
   3 buc. rosii mici
   1 galbenus
   verdeata tocata Pentru perisoare: 1/2 kg carne
   miezul de la o felie de piine
   1/2 cana de orez
   1/2 ceapa
   1 ou
   sare
   piper
   smintina

mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul de la carne, lasind sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile carora li s-au scos simburii si se pune sare. Se lasa sa dea citeva clocote. Separat, se face tocatura din carne cu miezul de piine inmuiat si stors bine, orezul, putina ceapa tocata fin, un ou, sare, piper. Se fac perisoare mici cu mina uda si se pun la fiert in ciorba. Se lasa sa mai dea citeva clocote apoi se pune verdeata tocata fin.
Inainte de a servi, se scoate osul din ciorba si se drege cu un galbenus si 2 linguri de smintina
Incearca si Bors pescaresc (oceanic)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare cu rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite