Borsul de peste este delicios si foarte hranitor. O supa de peste foarte aromata si consistenta, perfecta pentru zilele cu dezlegare la peste. Se prepara foarte usor, urmeaza reteta.
Legumele se curata si se pun la fiert intr-un vas mare cu sare si piper Separat se fierbe pestele in apa cu sare. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga orez si se mai lasa aproximativ 15 minute la fiert . Cand acestea s-au fiert se adauga pestele si pune pe foc mic. Dupa primul clocot se pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.
Dupa ce s-a oprit focul se presara patrunjel tocat peste borsul de peste, dupa care se poate servi!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castanePrajitura Rudi cu afine este usor de facut si foarte gustoasa!
Desert prajitura Rudi cu afineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii