Borsuri

Reteta Bors de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac.
Ceapa tocati-o marunt si caliti-o 2-3 minute in ulei. Mai lasat

ingrediente

   ulei
   3 cepe
   2 morcovi
   1 telina mica
   1 radacina patrunjel
   1 radacina pastarnac
   1 conopida mai mica
   ardei gras
   1 leg. leustean
   1 lingura supko
   sare
   piper

mod de preparare

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac.


Ceapa tocati-o marunt si caliti-o 2-3 minute in ulei. Mai lasati 5 minute la foc mic, apoi puneti totul la fiert in 3 l apa.


Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic 50


de minute.


La final, adaugati o lingura desupko si leusteanul tocat marunt.
Alte retete recomandate


Ciorba radauteana
Incearca si Bors de dovlecei dres cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.