Borsuri

Reteta Bors de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Borsul de praz se prepara usor si rapid, avand nevoie doar de cateva ingrediente folosite des in bucatarie: praz, orez, rosii, ceapa, ulei si bors.

ingrediente

   800 gr praz
   50 gr masline
   100 gr ceapa
   150 gr ulei
   150 gr orez
   1 legatura patrunjel verde
   100 gr morcovi
   200 gr rosii
   1 l bors
   2 l apa
   1 legatura leustean

mod de preparare

Bors de praz se prepara astfel: zarzavaturile se curata, apoi se taie marunt si se pun in apa cu sare, la fiert. Se adauga prazul curatat, taiat in bucati mici si calit in prealabil, dupa ce legumele s-au inmuiat bine. Se adauga orezul, apoi rosiile feliate, borsul fiert separate, verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Se mai lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se ia de pe foc.


Se serveste cald.




Alte retete culinare:




Ciorba radauteana




Supa cu galuste




Supa de rosii

Incearca si Bors de fasole uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.