Borsuri

Reteta Bors de urzici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine urzicile in multe ape si se ridica din apa cu mana ca sa ramana nisipul pe fundul vasului.Se pune un litru apa sa fierba,se adauga orezu

ingrediente

   3-4gramajoare de urzici
   5-6fire de ceapa verde sau ceapa uscata
   patrunjel si marar verde
   2ling orez
   1l apa
   bors
   sare

mod de preparare

Se spala bine urzicile in multe ape si se ridica din apa cu mana ca sa ramana nisipul pe fundul vasului.Se pune un litru apa sa fierba,se adauga orezul,sare si ceapa tocata si cand este fiert se pun urzicile si verdeata.Se lasa sa fiarba,apoi se toarna borsul care mai intai a fiert doua clocote.Se acreste dupa gust si se serveste.
Dupa gust
Incearca si Bors de urzici cu hamei
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de urzici" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.