Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata, ceapa amruntita, morcovul
Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata, ceapa maruntita, morcovul si cartofii taiati cubulete si orezul spalat. Dupa ce au fiert toate, se adauga zeama de varza si mararul si se lasa sa dea odata in clocot.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Friptura de vita la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufPentru ca avem la tara un gutui ce ne rasfata an de an cu gutui mari si frumoase, zilele trecute am pregatit acest gustos si...
Gem de gutui cu vanilie si scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii