Borsuri

Bors de vita cu perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala foarte bine, se toaca, si dupa o ora de

ingrediente

   un os de vita
   2 litri de apa
   1 litru de bors
   1 buc. ceapa
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1/2 buc. telina
   1/2 kg. de carne macra
   2 linguri de orez
   un ou
   sare
   piper
   2 buc. rosii
   patrunjel verde
   smintina

mod de preparare

Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala foarte bine, se toaca, si dupa o ora de fierbere a osului se adauga legumele tocate. Se da carnea prin masina de tocat, se adauga orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sarea si patrunjel verde. Se omogenizeaza bine compozitia si se fac perisoare mici, care se fierb in supa din care osul a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu smintina, in care s-a pus un galbenus crud. Se presara verdeturi si se acopera vasul.
Incearca si Bors de paine uscata cu leustean
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vita cu perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite