Borsuri

Bors de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Toate zarzavaturile se taie in fisii subtiri si se pun la fiert cu apa rece, cu ceapa taiata marunt si sarea necesara. Cartofii taiati bucati se

ingrediente

   4-5 cepe
   2 morcovi
   2 patrunjei
   3-4 cartofi
   2 fire de pastarnac
   1 litru bors
   sare
   1 galbenus
   patrunjel verde

mod de preparare





Toate zarzavaturile se taie in fisii subtiri si se pun la fiert cu apa rece, cu ceapa taiata marunt si sarea necesara. Cartofii taiati bucati se adauga cand zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce au fiert toate bine. Se adauga orez sau fidea, dupa gust.



Se da ciorba la rece si cand s-a racit putin se drege cu galbenusul de ou si se pune patrunjel verde tocat marunt.


Alte retete recomandate:
Incearca si Bors de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de zarzavat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite