Borsuri

Reteta Bors de zarzavat cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si verdeata.

ingrediente

   1 kg crap
    1 kg caras
   2 linguri margarina
   1 kg rosii
    piper
   ulei
   otet
   delikat legume
    1 lamaie
   delikat bors
   5 l apa
   4 cepe
   50 gr cas de oaie
   1 legatura patrunjel verde
   1 legatura busuioc
   1 pumn usturoi
   500 gr morcovi
   2 ardei grasi

mod de preparare

Borsul de zarzavat cu peste se prepara asa: pestele se curate, apoi se taie in felii mari. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga rosiile maruntite. Se rade casul, apoi se adauga ulei si piper. Se taie marunt morcovii, se dau ardeii pe razatoare si se toaca marunt usturoiul si busuiocul, dupa care se adauga peste ceapa si rosii. Se amesteca bine, apoi se pune totul intr-o oala cu 5 l de apa care fierbe. Se adauga delikat pentru legume si pestele taiat bucati. Dupa ce au fiert legumele si pestele, se adauga delikat bors, dupa gust.




 


Borsul se serveste cald, presarat cu leustean verde deasupra.




Alte retete culinare:




Ciorba radauteana




Supa de galuste




Supa de rosii

Incearca si Bors cu carne de vita si tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de zarzavat cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.