Borsuri

Reteta Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita

ingrediente

   1 cap de miel
   2-3 bucati de costita de miel
   1 ceapa
   1 morcov
   1 ceasca de orez
   1 l bors
   leustean tocat
   1 pahar de smantana
   1 lingura de bulion
   sare

mod de preparare

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita de miel si coada taiata bucati mici, acoperite cu apa rece. Se fierbe totul la foc mic o ora, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta, sare si se lasa sa fiarba inca o jumatate de ora la foc mic. Se adauga bulionul, orezul fiert separat si borsul fiert si spumuit.



Se drege borsul cu smantana batuta cu bors fierbinte si se serveste foarte cald.





Alte retete ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Supa mazare


Bors de urzici
Incearca si Bors din cap de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din cap de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.