Borsuri

Reteta Bors din carne de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa ap

ingrediente

   1 gaina
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 jumatate telina
   1 ceapa si codite de ceapa verde
   2 linguri orez
   sare
   patrunjel verde tocat marunt
   1 I bors

mod de preparare

Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa tocata marunt, sare, orez si legumele curatate, spalate si taiate marunt. se mai adauga apa daca aceasta scade. Separat se pune pe foc borsul si se fierbe un clocot, apoi se toarna in vasul cu carnea, potrivind de acru dupa gust. Se drege apoi totul cu doua linguri de smantana amestecate cu un galbenus.
Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde, tocat marunt deasupra.



Alte retete:



Ciorba de burta cu legume Ciorba de carne de porc Ciorba radauteana
Incearca si Bors de iepure
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de gaina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.