Borsuri

Reteta Bors din carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.
Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga

ingrediente

   1/2 kg carne de miel
   2 morcovi
   1 ceapa
   1 ceasca de orez
   leustean tocat
   1 telina mica
   1 pahar de smintina
   1 l de bors
   1 lingura de bulion sau 2 rosii
   sare

mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.


Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.


Cind carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.


Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smintina batute bine.


Borsul de miel se serveste foarte cald.
Pofta buna!





Alte retete recomandate:


Salata de ciuperci cu cartofi


Rosii umplute cu piept de pui


Salata de orez cu ton legume si capere
Incearca si Bors de fasole grasa cu rosii si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.