Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare. Legumele se cresteaza in
Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare. Legumele se cresteaza in patru capete, iar borsul se fierbe. Dupa ce a fiert carnea 10-20 de minute, se adauga legumele. Separat, intr-un vas se amesteca faina cu oul, sare si bicarbonatul stins cu putin otet. Se formeaza un aluat, care se ruleaza si se taie fasii. Dupa ce carnea a fiert, se scoate impreuna cu legumele iar in supa strecurata se pun la fiert taitetii. Se potriveste supa la gust de sare si se acreste cu bors.
Se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel verde deasupra.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaDaca va plac prajiturile cu branza dulce si vanilie atunci cred ca o sa va placa si bunatatea asta cu piersici.....cam o...
Prajitura cu branza dulce si piersici din compotIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii