Borsuri

Bors rusesc cu dafin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarn

ingrediente

   500 gr. sfecla rosie
   1 buc. telina
   2 buc. praz
   3 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1/2 buc. varza
   3 linguri untura
   o lingura faina
   3 linguri bulion
   o foaie dafin
   250 gr. carne de vaca
   marar
   sare
   1 pahar smintina

mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smintina se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale.
Se presara marar tocat si se serveste cu smintina.
Incearca si Bors de loboda cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu dafin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite