Borsuri

Reteta Preparare bors

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Borsul se prepara in vase de pamant,dar si in borcane mari de sticla,curatate,spalate si uscate.Se pun in borcane taratele si malaiul,se toarna apa re

ingrediente

   1/2kg tarate de grau
   400g malai
   o ceasca cu huste
   o felie groasa de paine neagra
   5l apa

mod de preparare

Borsul se prepara in vase de pamant,dar si in borcane mari de sticla,curatate,spalate si uscate.Se pun in borcane taratele si malaiul,se toarna apa rece cat le acopera si se lasa 15minute,apoi se toarna apa fierbinte,se amesteca cu facaletul si se lasa pana se racoreste.Se adauga hustele,se amesteca cu painea si se pune la racoare sa se limpezeasca,acoperit cu o farfurioara.Cand borsul s-a acrit se strecoara si se toarna intr-un borcan curat sau in sticle si se pastreaza in camara.O parte din huste se pasteaza pentru a se face bors a doua oara.
Se adauga la prepararea borsului
Incearca si Bors din carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Preparare bors" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.