Borsuri

Reteta Supa de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert se toarna in supa niste galuste mici care se prega

ingrediente

   2-3 gulii
   1 legatura de morcovi
   2-3 fire de ceapa
   300 g cartofi noi
   6- 100 g faina
   1-2 oua
   bors (sau bors la plic cumparat din comert)

mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare.


Dupa ce s-au fiert se toarna in supa niste galuste mici care se pregatesc astfel: faina, ouale, putina apa sau smantana se amesteca pana devine o compozitie ca o smantana. Aceasta se pune in tr-un cornet si se toarna cu cornetul desupra in oala care trebuie sa fiarba in clocot.


Se lasa 6-10 minute sa fiarba. Cand se ia vasul de pe foc, dupa 10 - 20 de minute se adauga borsul.
Pofta buna!





Alta reteta de ciorba:





ciorba salata,


supa spanac


ciorba spanac
Incearca si Bors de conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.