Borsuri

Reteta Zama de crumpe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovii, pastarnacul si ceapa se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, in cratita in care se va finaliza zama. Dupa ce s-au inmuiat, in

ingrediente

   cca 1/2 kg de crumpe
   cca 250 gr costita afumata
   2 morcovi
   1 pastarnac
   2 cepe
   1 leg marar
   100 gr smantana
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare




Morcovii, pastarnacul si ceapa se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, in cratita in care se va finaliza zama. Dupa ce s-au inmuiat, in cratita se toarna 2 litri de apa, cartofii taiati cubulete si sunca taiata fasii. Se lasa la fiert pana se patrund cartofii, se potriveste de sare si piper si se stinge focul si se adauga si mararul tocat.




Se serveste cu smantana si otet.


Alte retete recomandate

Incearca si Bors de miel cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Zama de crumpe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.