O ciorbita tare gustoasa, excelenta dupa mesele copioase de Sarbatori.
Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza.
Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte. Dupa ce au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete.
Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile. Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba.Potrivim gustul de sare. Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata ,in 4-5 minute fierb.
Adaugam verdeata tocata la sfarsit. Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeInvelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii