O ciorbita tare gustoasa, excelenta dupa mesele copioase de Sarbatori.
Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza.
Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte. Dupa ce au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete.
Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile. Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba.Potrivim gustul de sare. Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata ,in 4-5 minute fierb.
Adaugam verdeata tocata la sfarsit. Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii