Ciorbe

Reteta CIorba Aita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine imp

ingrediente

   3 morcovii potriviti
   2 radacinii patrunjel
   2 cepe
   2 pieptii de puii
   1 cutie smantana
   6 oua
   usturoi
   piper
   sare
   verdeata
   3l apa

mod de preparare

Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea se scoate din supa si zarzavatul care se taie sau se da pe razatoarea mare si carnea se taie fisiute.


Supa care o avem se strecura si se pune la foc cu toate ingredientele, se lasa sa fiarba putin, se potriveste de sare, vegeta dupa gust si se lasa sa dea un clocot.


Dupa ce ne-am asigurat ca este fiarta si buna de sarata se stinge aragazul.


Acum intr-un castronel se bate cele 6 oua cu 2 linguri de otet si dupa ce a respirat putin ciorba se pune ouale si mestecam.
Inainte de a servi ciorba se face usturoiul pisat bine peste care se pune smantana si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cat doreste.
Incearca si Ciorba de macrou
Daca ti-a placut reteta noastra "CIorba Aita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.