Ciorbe

Reteta Ciorba bulgareasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Reteta Harira - ciorba marocana - reteta video"
 
Ciorba bulgareasca este o reteta de post usoara, revigoranta, atat in caldura verii cat si in zilele racoroase de iarna.

ingrediente

   125g ceapa
   250g rosii proaspete
   250g cartofi
   5g ardei iute
   25ml ulei
   50g fidea
   2g boia de ardei dulce
   1 legatura patrunjel verde
   sare dupa gust

mod de preparare

Ciorba bulgareasca este o reteta de post usor si rapid de preparat astfel:
Ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Rosiile se spala si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ardeiul iute se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata si se toaca marunt. Cartofii, ceapa si ardeiul se inabusa in ulei cu 50 ml apa; se adauga boia de ardei dulce, sare, cca 1,5 l apa si se fierbe 10 minute. Inainte de sfarsitul fierberii se adauga la ciorba bulgareasca fideaua si jumatate din patrunjelul verde.


Ciorba bulgareasca se serveste fierbinte, cu restul de patrunjel verde deasupra.

Incearca si Ciorba a la grec cu pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba bulgareasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.